Pro Moldova solicită invitarea premierului interimar la şedinţa Biroului Permanent

Pro Moldova solicită invitarea premierului interimar la şedinţa Biroului Permanent

Andrian Candu, lider Pro Moldova

Grupul parlamentar Pro Moldova cere invitarea prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, la şedinţa Biroului Permanent „pentru a identifica căile optime de depăşire a problemelor majore din ţară”. „Un guvern în interimat are puteri limitate, dar ţinând cont de faptul că acest conflict instituţional poate fi de durată, avem nevoie de rezolvarea anumitor probleme care nu pot aştepta”, a declarat deputatul Andrian Candu, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parlamentarul a menţionat că părinţii nu au cu cine lăsa copiii acasă, iar forţele politice intervin şi încurcă campania de imunizare anti-COVID-19. Totodată, vin sărbătorile de Paşti, cu noi provocări şi cheltuieli.

„Să vină domnul Ciocoi şi să discutăm, să includă reprezentanţii partidelor în Comisia pentru situaţii excepţionale pentru ca să fie nişte decizii asumate de toţi şi tratate cu maximă responsabilitate de întreaga societate”, a solicitat Andrian Candu.

Potrivit lui, cifrele arată că Guvernul, în două luni, s-a împrumutat cu 5 mlrd lei pe piaţa internă. Despre aceasta, dar şi despre alte subiecte de actualitate urmează să se discute la şedinţa Biroului Permanent cu participarea premierului interimar, a punctat liderul Pro Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările