Pro Moldova propune constituirea unui bloc anti-guvernamental. Partidul Şor, prima formaţiune care a acceptat ideea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Candu

Grupul parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu, s-a adresat către PAS, PPDA şi Partidul Şor cu propunerea de „consolidare a opoziţiei parlamentare pe o platformă unică de solidaritate naţională”. Pro Moldova a comunicat ca „împreună, într-un bloc anti-guvernamental, putem debarca această guvernare”.

„Constatăm că Guvernul Chicu a trecut toate liniile roşii, nu ştie şi nu poate asigura funcţionarea ţării. Acest Guvern trebuie să plece imediat”, se spune în documentul publicat de Pro Moldova.

Primul partid care a acceptat propunerea Pro Moldova este Partidul Şor, condus de Ilan Şor, care este anunţat în căutare internaţională pentru escrocherie şi evaziune fiscală în dosarul fraudelor bancare.

„Considerăm că în situaţia actuală disputele politice între forţele opoziţiei, supărările şi frustrările politice trebuie lăsate deoparte, scopul primordial al tuturor partidelor fiind salvarea Republicii Moldova de un regim dictatorial, corupt şi incompetent. De aceea, Partidul Politic „ŞOR” devine parte componentă a blocul anti-guvernamental. Îndemnăm toate forţele opoziţiei democratice să se alăture noii structuri”, se spune într-un comunicat de presă al Partidului Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite