Primarul de Făleşti şi mai mulţi aleşi locali părăsesc Partidul Nostru. Usatîi acuză democraţii că i-au forţat să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul de Făleşti şi aproape 20 de aleşi locali ai Partidului Politic „Partidul Nostru” părăsesc formaţiunea politică. Într-o declaraţie pe care o semnează consilierii anunţă că îşi vor continua activitatea ca independenţi, transmite IPN.

„Susţinătorii noştri nu mai au încredere în partid, problemele de corupţie pe care le are preşedintele formaţiunii, Renato Usatîi, creează o imagine negativă întregului partid. În raionul Făleşti, au existat aşteptări mari de la Partidul Nostru, tocmai de aceea dezamăgirea este mare, deoarece conducerea acestuia nu a făcut nimic pentru raionul nostru”, se spune în declaraţia aleşilor locali care părăsesc formaţiunea.

Declaraţia este semnată de consilieri raionali, orăşeneşti şi consilieri din satele Bocani, Obreja, Egorovca, Pânzăreni, Catranâc, Năvârneţ, Pruteni, Horeşti, Izvoare, de primarul oraşului Făleşti şi edilii satelor Bocani, Risipeni.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat pentru Newsmaker.md că cei care au decis să iasă din partid ar fi fost supuşi presiunilor din partea reprezentanţilor Partidului Democrat.

Potrivit lui Usatîi, primarul de Făleşti, Vladimir Rusu, a fost invitat într-un garaj pentru a discuta cu câţiva tineri care l-au ameninţat că familia sa va avea probleme, mai ales fiica acestuia care activează la Inspectoratul Fiscal de Stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite