Prim-ministrul interimar, Gheorghe Brega, şi-a numit şeful de Cabinet. „Băiat frumos, deştept şi cuminte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Brega şi-a numit şeful de Cabinet FOTO Alexandru Tarlev
Gheorghe Brega şi-a numit şeful de Cabinet FOTO Alexandru Tarlev

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, şi-a numit şeful de cabinet. Acesta i-a fost anterior asistent în Parlamentul de la Chişinău.

Potrivit unei dispoziţii a lui Gheorghe Brega, din 11 noiembrie, în funcţia de şef al Cabinetului prim-ministrului interimar a fost numit Ştefan Schidu. Acesta a fost eliberat din funcţia deţinută anterior, cea de asistent de deputat.

Ştefan Schidu s-a născut pe 23 iunie 1987. A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii de Stat din Moldova; este, totodată, magistru în dreptul muncii. Schidu este membru al Partidului Liberal. În cadrul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie a candidat la funcţia de deputat pe locul 100 în lista liberalilor. În campania pentru acest scrutin a fost şi unul dintre finanţatorii partidului, donând 50.000 de lei, conform datelor Comisiei Electorale Centrale. 

Într-un comentariu pe reţeaua de socializare Facebook, şeful interimar al Guvernului, Gheorghe Brega, îşi apreciază subalternul: „Ce băiat frumos, deştept şi cuminte”.

Stefan Schidu seful cabinetului premierului interimar gheorghe brega
Stefan Schidu seful cabinetului premierului interimar gheorghe brega
schidu comentariu brega

Gheorghe Brega a fost numit premier interimar de preşedintele Nicolae Timofti, pe 30 ctombrie 2015, după demiterea Guvernului Streleţ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite