Preşedinţia neagă că Ştefan Gaţcan se află la Preşedinţie: „Condamnăm ferm acţiunile de presiune şi şantaj pe care grupările oligarhice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedinţia comunică că deputatul Ştefan Gaţcan nu s-a aflat astăzi în clădirea Preşedinţiei şi că afirmaţiile precum că acesta a fost sechestrat la Preşecinţie sunt „un fals au afirmat deputaţii care au organizat show-ul din faţa instituţiei”.

„Ceea ce fac deputaţii din partidele oligarhice Pro Moldova şi Şor nu este nimic altceva decât o acţiune disperată prin care doresc să mute atenţia opiniei publice de la acuzaţii extrem de grave care planează asupra lor privind coruperea unui număr mare de deputaţi din Parlamentul Republicii Moldova”, se spune într-un comunicat de presă al Preşedinţiei.

„Condamnăm ferm acţiunile de presiune şi şantaj pe care grupările oligarhice le exercită asupra deputaţilor din mai multe partide. Preşedinţia face apel la instituţiile statului să ia act de ceea ce se întâmplă în această perioadă în Parlamentul Republicii Moldova, să-şi facă datoria pentru a asigura desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţii acestei importante instituţii a statului”, se mai menţionează în comunicat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite