Preşedintele Nicolae Timofti a convocat Consiliul Naţional de Securitate

Preşedintele Nicolae Timofti a convocat Consiliul Naţional de Securitate

Preşedintele Nicolae Timofti va analiza împreună cu ceilalţi membri ai Consiliului de Securitate situaţia Moldovei de după semnarea Acordului de Asociere cu ţările membre UE Foto: Adevărul

Şeful statului a convocat Consiliul Naţional de Securitate pentru ziua de luni, 7 aprilie, de la ora 9.00, pentru examinarea stării în care se va afla ţara noastră după semnarea Acordului de Asociere cu UE.

Ştiri pe aceeaşi temă


Consiliul va examina situaţia regională, dar şi noile condiţii în care se va pomeni Moldova odată cu semnarea Acordului de Asociere cu UE, a precizat Vlad Ţurcanu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, citat de IPN.

Ultima dată Nicolae Timofti a întrunit Consiliul Suprem de Securitate pe 25 februarie, după referendumurile din Găgăuzia.

Atunci, după şedinţă, preşedintele a spus că organele abilitate cu funcţii de respectare a ordinii şi securităţii îşi fac datoria şi vor contracara în continuare acţiunile ilegale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: