Preşedinta Maia Sandu a avut o discuţie, în format tete-a-tete, cu preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vizită la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
maia sandu klaus iohannis

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu preşedintele României, Klaus Iohannis, care a venit la Chişinău pentru a participa la celebrarea celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea independenţei ţării noastre.

Şefa statului i-a mulţumit lui Klaus Iohannis pentru sprijinul de care Republica Moldova a beneficiat din partea României şi care este rezultatul direct al discuţiilor pe care le-au avut. „Mă refer la cele peste 500 de mii de doze de vaccin, donate de Guvernul de la Bucureşti, la cele 6000 de tone de motorină, care au venit în susţinerea agricultorilor noştri afectaţi de secetă, dar şi la alte acţiuni şi programe ce vin în ajutorul oamenilor”, a spus Maia Sandu.

La rândul său, preşedintele Klaus Iohannis a dat asigurări că România va rămâne în continuare un susţinător fidel al ţării noastre, aşa cum a fost în toţi cei 30 de ani de independenţă a Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite