Premierul Ungariei, Viktor Orban, va întreprinde o vizită în Republica Moldova

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va întreprinde o vizită în Republica Moldova

FOTO AFP

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, va întreprinde o vizită în Republica Moldova, în viitorul apropiat. Anunţul a fost făcut de către ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Aureliu Ciocoi marţi, 4 februarie, după întâlnirea pe care a avut-o la Chişinău cu ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am convenit asupra unei agende foarte intense a relaţiilor noastre bilaterale pentru perioada imediat următoare. Ca exemplu, fără a vă da detalii suplimentare, pot doar să vă spun că suntem în aşteptarea prim-ministrului Ungariei în viitorul apropiat”, a declarat Aureliu Ciocoi.

De asemenea, şeful diplomaţiei moldoveneşti a anunţat că în curând şi preşedintele Igor Dodon ar urma să plece într-o vizită în Ungaria. 

Aureliu Ciocoi a lăudat relaţiile bilaterale dintre cele două state, subliniind că sunt foarte intense.

În acest sens, şeful MAE a precizat că a mai fost convenit că la mijlocul lunii mai, Chişinăul va găzui cea de-a patra reuniune a comitetutului mixt interguvernamental Republica Moldova-Ungaria: „Şedinţă care va fi însoţită de un amplu for al oamenilor de afaceri din ambele state”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: