Premierul a transmis condoleanţe în legătură cu incendiul din Odesa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Ion Chicu a transmis un mesaj de condoleanţe omologului său ucrainean, Oleksiy Honcharuk, în legătură cu incendiul produs în oraşul Odesa soldat cu decesul a zece persoane, printre care şi un pompier, transmite IPN.

„Îmi exprim întreaga compasiune pentru pierderea vieţii a zece oameni, în rezultatul incendiului din 4 decembrie, în Odesa. Transmit cele mai sincere condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi. În aceste momente grele, sunt cu gândul la toţi cei afectaţi de cumplita tragedie. Durerea morţii cuiva drag nu poate fi alinată cu nimic”, se menţionează în mesajul premeirului.

8 decembrie a fost declarată zi de doliu în Ucraina, după ce un incendiu puternic a izbucnit, pe 4 decembrie, la etajul trei al unei clădiri cu şase etaje din oraşul Odesa. Flăcările au mistuit circa o mie de metri pătraţi. Presa din ţara vecină scrie că în timpul incendiului, persoanele aflate în clădire săreau pe geam pentru a-şi salva viaţa. Printre cei zece decedaţi se numără şi un pompier. Totodată, mai multe persoane au fost transportate la spital. Oamenii legii investighează, în calitate de versiuni, incedierea şi supraîncărcarea sistemului electric.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite