Premierul Iurie Leancă a plecat la odihnă în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Guvernului Iurie LEANCĂ se află începând de astăzi în concediu. Premierul îşi va petrece vacanţa de o săptămână împreună cu familia în Grecia, anunţă serviciul de presă

Nu s-a anunţat deocamdată când şi unde pleacă la odihnă şi miniştrii. Doar ministrul Agriculturii Vasile Bumacov a anunţat că după 5 august ar putea plecă într-o scurtă vacanţă în România, în staţiunea Borsec, unde are "o colibă".

De notat că expremierul Vlad Filat a declarat că anul acesta va merge în vacanţă cu cei doi copii ai săi. Aceasta după ce timp de trei ani nu a avut timp să se odihnească

"Încă nu mi-am făcut planuri pentru vara 2013, dar, la sigur, voi merge în vacanţă cu copiii", a precizat liderul liberal-democrat, citat de Tribuna.

Şeful Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin a plecat la odihnă peste hotare la un sanatoriu în Kislovodsk, Federaţia Rusă.

Anterior, destinaţia de vacanţă preferată a liderului PCRM era staţiunea balneară, Carlovy Vary, din Cehia, unde s-a odihnit şi în perioada când era preşedinte al ţării.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite