Premierul, în discuţii cu reprezentantul Grupului CDU/CSU din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
maia sandu

Premierului Maia Sandu a avut o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt în chestiuni de politică externă al Grupului format din Uniunea Creştin-Democrată şi Uniunea Creştin-Socială din Germania. Într-un comunicat de presă remis de executiv se menţionează că oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluţiile politice din Republica Moldova, transmite IPN.

În cadrul întrevederii, premierul a apreciat sprijinul continuu oferit Moldovei de către autorităţile Germaniei şi a reiterat intenţia Guvernului de la Chişinău de a îmbunătăţi relaţiile bilaterale cu partenerii europeni.

Maia Sandu a dat asigurări că principalele obiective ale executivului rămân lupta cu corupţia, consolidarea instituţiilor statului şi îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor în general.

În comunicat se precizează că Jürgen Hardt a remarcat evoluţiile pozitive din Republica Moldova şi a confirmat disponibilitatea autorităţilor Republicii Federale Germane de a continua să ofere suport şi asistenţă tehnică Republicii Moldova în procesul de implementare a reformelor reale, de lungă durată.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite