PLDM acuză: „În Consiliul Municipal Chişinău s-a creat o alianţă liberal-comunistă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fracţiunea PLDM ameninţă să treacă în opoziţie
Fracţiunea PLDM ameninţă să treacă în opoziţie

Fracţiunea Partidului Liberal-Democrat din Consiliul municipal Chişinău (CMC) susţine că încă din luna mai formarea agendei şedinţelor şi aprobarea deciziilor are loc exclusiv prin înţelegerea şi votul solidar dintre consilierii liberali şi comunişti.

„În şedinţa de azi a CMC urmează să asistăm, pentru a  treia oară, la un ciudat joc de culise între fracţiunile PL şi PCRM. Liberalii urmează să plătească datoria consilierilor comunişti pentru susţinerea de către aceştia a acaparării clădirii de pe str. Nicolae Iorga pentru sediul partidului“, a spus Ghenadie Dumanschi, preşedintele fracţiunii PLDM.
Liderul liberal-democrat din CMC s-a referit în special la proiectele privind darea în locaţiune a unor clădiri importante din centrul Chişinăului, proiecte care ridică semne de întrebare.

„Care este logica de a împărţi gratis spaţii în condiţiile în care chiar subdiviziunile Primăriei se confruntă cu lipsa spaţiilor de lucru. Aceste operaţiuni comune demonstrează formarea unei coaliţii liberal-comuniste în CMC, pe principiile unei alianţe de interese private. Şi aceasta coaliţie pare să fie cu adevărat de beton pentru că, pe parcursul ultimilor trei luni, nu a fost nicio fisură“, a spus Dumanschi.

Liderul fracţiunii PLDM a adăugat că, în condiţiile în care primarul Capitalei, liberalul Dorin Chirtoacă, va susţine alianţa dintre cele două fracţiuni, PLDM va trece în opoziţie.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite