PLDM susţine Platforma DA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PLDM se alătură protestelor organizate de Platforma DA. FOTO Arhivă Adevărul
PLDM se alătură protestelor organizate de Platforma DA. FOTO Arhivă Adevărul

Liberal-democraţii se alătură protestelor din centrul Capitalei, organizate de Platforma civică "Demnitate şi Adevăr", a anunţat deputatul PLDM Tudor Deliu, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Jurnal TV, scrie noi.md.

Anterior, în presă au apărut articole în care se menţiona că manifestanţii din centrul Capitalei sunt susţinuţi din culise de preşedintele PLDM, Vlad Filat.

„Noi şi înainte am încercat să aducem în prim plan revendicările oamenilor din PMAN. Noi ne asociem cu vocea cetăţenilor din piaţă, chiar dacă unii încercau să ne convingă că cei care stau în scenă nu trebuie apreciaţi la justa valoare", a declarat Tudor Deliu.

Despre faptul că în spatele protestatarilor conduşi de Platforma "DA" ar sta liderul PLDM, Vlad Filat, a vorbit şi preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul unei emsiuni la postul N4. „Parcă voi nu ştiţi, parcă toată lumea nu ştie că în spatele protestatarilor ăştia de la Platforma DA stă Vlad Filat", a spus liderul comuniştilor.

Amintim că, în această săptămână deputatul liberal-democrat, Chiril Lucinschi a cerut deputaţilor ca revendicările protestatarilor din PMAN să fie discutate în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite