Platforma DA s-a întâlnit de trei ori cu Pavel Filip şi odată cu Dumitru Diacov în contextul moţiunii de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Slusari

Reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr au avut trei întrevederi cu liderul Partidului Democrat din Moldova Pavel Filip şi o întâlnire cu preşedintele de onoare al PDM Dumitru Diacov în contextul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de către Ion Chicu. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către vicepreşedintele Platformei DA Alexandru Slusari.

„Vă spun sincer, vă împărtăşesc poate în premieră, a fost dificil de discutat. Parcă eram de pe planete diferite. Am vorbit constructiv, dar abordările au fost diferite. Cumva mă uitam în ochii domnului Dimitri Gheorghevici (Dumitru diacov – n.r.) şi înţelegeam că ne va fi foarte greu”, a declarat Alexandru Slusari în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la postul de televiziune Jurnal TV.

La rândul său, Dumitru Diacov susţine că problema moţiunii de cenzură ţine de faptul că partidele nu s-au aşezat la masa de discuţie.

„Fiecare are planurile lui, fiecare are pretenţiile lui şi aşa mai departe. Frumoasă poveste că Platforma DA şi-a asumat răspunderea şi este gata până seară să dea un guvern, era o poveste frumoasă pentru Platforma DA”, a declarat Dumitru Diacov.

Alexandru Slusari a menţionat că, în urma întrevederilor, se poate deduce că PDM ar avea angajamente şi aranjamente cu preşedintele ţării Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite