Platforma DA cere audierea ANRE şi a Consiliului Concurenţei, în contextul creşterii preţurilor la carburanţi: „Petroliştii continuă să jecmănească cetăţenii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Slusari, deputat Platforma DA
Alexandru Slusari, deputat Platforma DA

Liderul fracţiunii parlamentare a Platformei DA, Alexandr Slusari, cere audierea conducerii ANRE şi a Consiliului Concurenţei, pe fondul majorării preţurilor la benzină şi motorină. Deputatul susţine că „petroliştii continuă să jecmănească cetăţenii şi agenţii economici.”

„Scumpirea precedentă a carburanţilor a avut loc pe 12 martie, atunci când preţul la ţiţei era de aproximativ 70 dolari per baril. De atunci cotaţiile petrolului au oscilat între 60 şi 68 dolari per baril. A fost o perioadă, când preţul la nivel mondial a coborât cu 15%. Dar nu a urmat nicio micşorare de cifre la benzinăriile noastre! Aseară au fost anunţate noi majorări de preţuri la benzină şi motorină. În toiul lucrărilor de semănat”, a scris Alexandru Slusari pe Facebook.

Alexandr Slusari a mai spus că, dacă aceste acţiuni nu vor stopa majorările nejustificate a preţurilor la carburanţi, atunci cetăţenilor nu le rămâne decât să facă presiuni prin proteste „împotriva abuzurilor şi a lăcomiei companiilor petroliere şi împotriva impotenţei autorităţilor statale abilitate.”

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite