Plahotniuc vrea să facă din democraţi cel mai influent partid din Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următorii trei ani Partidul Democrat din Moldova (PDM) trebuie să devină cel mai mare şi cel mai influent partid, a declarat vicepreşedintele formaţiunii, Vlad Plahotniuc, în cadrul unei reuniuni de partid, organizate sâmbătă, 24 martie, la Călăraşi, transmite Info-Prim Neo.

Milionarul Vlad Plahotniuc a declarat în cadrul reuniunii de la Călăraşi că vom avea trei ani de stabilitate, pe care partidul pe care-l conduce ar trebui să îl folosească cu rost.
"Agenda partidului trebuie să fie agenda oamenilor. Ca să fim mai competitivi, trebuie să ne asumăm reformele în partid. Multe lucruri trebuie schimbate. În trei ani, trebuie să devenim cel mai mare şi influent partid", a menţionat el.

Milionarul Vlad Plahotniuc şi-a majorat în anul 2011 de 15 ori veniturile

În cadrul întrunirii, circa 600 de persoane din raionul Călăraşi au aderat la Oganizaţia raională Călăraşi a Partidului Democrat. Noii membri, din 28 de localităţi, au primit legitimaţiile la Casa de Cultură din centrul raional. La eveniment au participat şi circa 650 de democraţi - lideri locali ai formaţiunii din toate raioanele şi personalităţi din viaţa culturală şi artistică.
De notat că PDM conduce la Călăraşi administraţiile Consiliului Raional, a municipiului şi aproape jumătate din primăriile din raion.

„Faptul că PDM este prezent la conducere în administraţia publică locală ne face pe noi responsabili de rezultatele acestei conduceri. Partidul Democrat trebuie să crească într-o forţă mai mare, ca în viitorul apropiat să ne asumăm un rol mai important în conducerea Republica Moldova şi pentru ca la următorul scrutin să avem un alt rezultat. Trebuie să convingem oamenii să adere la Partidul Democrat şi cu ei să realizăm toate scopurile propuse", a mai spus Vlad Plahotniuc.

Totodată, liedrul PD a declarat că „partidele care se opun schimbării sunt condamnate să iasă din viaţa politică. Nu este cazul PDM. PDM este nu numai un partid al prezentului, dar şi al viitorului", a declarat vicepreţedintele PDM, Vlad Plahotniuc, şi prim-vicepreşedinte al Parlamentului.

Vlad Plahotniuc/Ulinici, politicianul milionar cu dublă identitate, își scoate proprietățile din umbră

Vladimir Plahotniuc, oligarh şi al treilea om în stat, are dublă identitate: una în Moldova, una în România

Plahotniuc-reformatorul

În atacurile raider de la băncile din Republica Moldova au fost implicați și traficanți de arme

INCREDIBIL Atac raider la o companie controlată de milionarul Vlad Plahotniuc

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite