VIDEO „Plahotniuc nu mai există”. Sergiu Mocanu explică de ce liderul PDM a dispărut din spaţiul public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, susţine că dispariţia de câteva săptămâni din spaţiul public a preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, arată că democratul „nu mai controlează Republica Moldova”. În opinia sa, sunt două ipoteze ce explică dispariţia acestuia şi pierderea influenţei în stat.

Sergiu Mocanu consideră că poziţiile lui Vlad Plahotniuc ar fi slăbit enorm odată cu pierderea alegerilor prezidenţiale din Ucraina de către Petro Poroşenko, care l-ar fi protejat până acum pe democrat de „structurile de forţă ruseşti şi bandităraia de la Moscova”, de o eventuală asasinare.

„Pierderea alegerilor de către Poroşenko, l-a plasat pe Plahotniuc într-o zonă extrem de vulnerabilă”, a declarat Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii sale de pe Youtube. Potrivit lui, la Moscova există ordinul ca Plahotniuc să fie „nimicit”.

Pe de altă parte, Mocanu nu exclude că dispariţia din spaţiul public a lui Plahotniuc are legătură şi cu starea de sănătate a acestuia, precum s-a vehiculat în presă că democratul ar fi suferit un accident cerebral vascular. Liderul Antimafie a tras această concluzie din cauză că de la apariţia ştirii despre starea gravă de sănătare a lui Plahotniuc, acesta nu a ieşit public să dezmintă informaţia, fapt ce nu ar fi firesc pentru o asemenea situaţie.

„Plahotniuc fie a dispărut şi şi-a făcut operaţie plastică şi deja are altă identitate, fie într-adevăr a făcut un atac cerebral”, spune Mocanu.

În aceste condiţii, în opinia lui Mocanu, întrebarea este dacă după atacul cerebral Plahotniuc mai are discernământ sau nu. Mocanu consideră că „Plahotniuc nu mai există” şi că, indiferent că a dispărut din spaţiul public din cauza stării de sănătate sau din cauza fricii că va fi asasinat, acesta nu mai controlează Republica Moldova”.

„Chiar dacă admitem că Plahotniuc revine, ceea ce este posibil, Plahotniuc nu mai are puterea de altă dată, Plahotniuc nu mai poate controla sistemul. Lipsa lui în perioada asta nu-i mai dă spaţiu de mandevre să facă aranjamente electorale etc.”, a accentuat Mocanu.

Totodată, Mocanu susţine că este important de ştiut şi unde se afla „arhiva lui Plahotniuc”, în care s-ar afla toate instrumentele de şantaj prin care Plahotniuc ar fi controlat Moldova.

„Acolo sunt imagini cu politicieni prin saune, acolo sunt europeni filmaţi în hotelul „Nobil Club”, tot în situaţii jenante, acolo sunt parlamentari şi oameni publici de la Bucureşti. Vă daţi seama ce bombe sunt acestea? Şi cine ştie pe ce mâini ajung ele”, a afirmat Mocanu.

Afirmaţiile lui Sergiu Mocanu cu referire la Vlad Plahotniuc pot fi urmărite începând cu min. 14.00.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite