„Plahotniuc a mai organizat un miting”. Daniela Bodrug comentează manifestaţia socialiştilor din PMAN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedinta Partidului Mişcarea Populară Antimafie Daniela Bodrug susţine că liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, ar fi cel care a organizat mitingul socialiştilor de duminică, 18 noiembrie, din centrul Chişinăului.

„De data aceasta, poporul a fost adus cu prisosinţă din Gagauzia, ca nu cumva PSRM să-i diminueze lui Plahotniuc voturile din restul teritoriu al RM”, a scris Daniela Bodrug într-o postare pe Facebook.

Ea consideră că „ideea lui Plahotniuc este că PSRM luptă împotriva fostei guvernări hoaţe Filat-Ghimpu, nu împotriva lui”. 

„Nimeni, nici cel mai înrăit anti-Plahotniucist, promovat la JTV, Ţîrdea, nu a pronunţat numele Plahotniuc. Le-a fost interzis”, a subliniat vicepreşedinta Antimafie.

Bodrug spune că, potrivit scenariului care ar fi pregătit de liderul PDM pentru socialişti, „răul cel mare nu este Plahotniuc, ci euro-unioniştii”.

„Ţintă falsă, premeditat creată, în momentul în care Plahotniuc a închis robinetul unioniştilor de serviciu, iar Ghimpu nu a fost niciodată liberal, ci boier la curtea Mafiei”, a accentuat Bodrug.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite