PDM nu exclude că va contesta „transferul de imagine” pe care îl face Igor Dodon asupra PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat nu exclude că ar putea contesta „transferul de imagine” pe care îl face preşedintele Igor Dodon asupra Partidului Socialiştilor, prin susţinerea deschisă şi anunţul că ar putea candida la următoarele parlamentare pe listele formaţiunii. Declaraţia a fost făcută de deputatul democrat Sergiu Sîrbu, transmite IPN.

„Nu excludem că vom veni pe viitor cu o contestaţie în detalii cum transferul de imagine şi folosirea resurselor administrative de la o instituţie prezidenţială finanţată de stat este folosită pentru a creşte imaginea unui partid politic şi a unui concurent electoral”, a declarat parlamentarul.

Jurnalistul Valeriu Reniţă consideră că tactica Partidului Socialiştilor de a-şi anunţa viitorii candidaţi pe circumscripţii este una obraznică şi îşi permite acest lucru pentru că ar avea protecţie în persoana şefului statului.

Partidul Democrat din Moldova a anunţat, vineri, că sesizează instituţiile responsabile de organizarea alegerilor despre încălcarea de către unele partide şi organizaţii civice a prevederilor Legii privind partidele politice, ale Codului Electoral şi Codului Audiovizualului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite