PDM nu va anunţa pe cine susţine în turul II pentru alegerile din Chişinău: Încă nu avem favoriţi

PDM nu va anunţa pe cine susţine în turul II pentru alegerile din Chişinău: Încă nu avem favoriţi

FOTO pdm.md

Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Cebotari a anunţat marţi, 22 mai, că formaţiunea condusă de către Vlad Plahotniuc nu va face public numele candidatului pe care democraţii îl vor sprijini în turul II de scrutin pentru alegerile anticipate din Chişinău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vladimir Cebotari a motivat această decizie prin faptul că democraţii nu doresc „ca alţii să comunice în numele nostru şi într-o manieră schimonosită, aşa cum se întâmplă cel mai des”. 

„Nu vrem ca membrii noştri de partid să înţeleagă acest mesaj greşit. De această dată, comunicarea cu membrii noştri de partid se va face direct, prin intermediul organizaţiilor noastre teritoriale”, a declarat vicepreşedintele PDM în cadrul unui briefing de presă.

El a precizat că PDM nu a avut „favoriţi nici la Chişinău, nici la Bălţi şi încă nu avem favoriţi la Chişinău pentru turul II”.

Acesta i-a îndemnat pe candidaţi să se abţină de la discuţii politice şi să se concentreze pe chestiuni ce ţin de repararea drumurilor etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările