PD reacţionează după incidentul de la Bălţi: Indivizii identificaţi sunt membri ai Partidului Nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Democrat a venit cu o reacţie marţi, 4 octombrie, după incidentul de la Bălţi, unde echipa democraţilor, în frunte cu Marian Lupu, a fost huiduită la o întâlnire cu alegătorii.

Pe Facebook a fost publicat un material video în ziua de luni, 3 octombrie, în care se vede cum liderul PD, a fost huiduit de un grup de cetăţeni care strigau „hoţii, hoţii”.

Reacţia democraţilor nu a întârziat. Într-un comunicat de presă aceştia spun că vor sesiza CEC-ul privind actele de huliganism al acelor indivizi, care ar fi membri ai partidului condus de Renato Usatîi şi simpatizanţi ai candidatului la funcţia de preşedinte al ţării din partea PN, Dumitru Ciubaşenco.

Totodată, democraţii spun că au trimis imagini video şi foto către organele de anchetă ca acestea să sancţioneze „contra-manifestanţii”.

„Din fericire, incidentul huliganic provocat de către colegii lui Dumitru Ciubaşenco a fost rapid depăşit, datorită reacţiilor echilibrate şi paşnice ale lui Marian Lupu, ale echipei sale şi ale cetăţenilor prezenţi la faţa locului.

Este regretabil că unii dintre pretendenţii, care aspiră la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, încurajează astfel de comportamente banditeşti şi manifestări huliganice şi implică cetăţeni care nu au legătură cu politica. Partidul Democrat condamnă ferm iniţierea şi susţinerea acestor provocări electorale, care trimit dezbaterea politică într-o zonă a huliganismului, departe de problemele reale cu care se confruntă oamenii de bună credinţă din Republica Moldova”, se arată în comunicatul PD.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite