Pavel Voicu respinge acuzaţiile că ar fi încercat să-l scape de un dosar penal pe nepotul deputatului Corneliu Furculiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, neagă că a încercat să muşamalizeze un dosar penal pentru a-l scăpa de răspundere pe nepotul deputatului socialist Corneliu Furculiţă, după ce acesta ar fi condus în stare de ebrietate automobilul.

„Nu am fost implicat în acţiuni ilegale şi nu am făcut abuz de funcţia deţinută în perioada activităţii de ministru şi consider aceste materiale apărute în presă informaţii false menite să ducă în eroare opinia publică”, a scris Pavel Voicu pe Facebook.

Voicu a precizat că se va adresa instituţiilor competente şi va face lumină pentru a nu admite în continuare „această manipulare mediatică în spatele căreia stau politicieni şi oameni cu interese ascunse”.

„Voi insista asupra unei anchete care să verifice aceste interceptări telefonice, legalitatea lor şi scopul. Este vizibilă interpretarea acestor comunicări şi ruperea din context a unor informaţii, dar cu regret unele mijloace de informare nu au verificat cu atenţie sursele pe care le au şi interesele lor ascunse.”, a mai spus Voicu.

Amintim că, potrivit unei investigaţii jurnalistice publicate de NordNews, Pavel Voicu şi Corneliu Furculiţă ar fi făcut trafic de influenţă pentru a-l scăpa de pedeapsă penală pe nepotul lui Furculiţă, care a fost tras pe dreapta de agenţii de patrulare, pe 25 octombrie, fiind în stare de ebrietate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite