Pavel Filip spune că apreciază decizia lui Octavian Ţîcu de a părăsi fracţiunea PPDA: „A dat dovadă de verticalitate”

Pavel Filip spune că apreciază decizia lui Octavian Ţîcu de a părăsi fracţiunea PPDA: „A dat dovadă de verticalitate”

Liderul PDM, Pavel Filip, apreciază decizia deputatului Octavian Ţîcu de a părăsia fracţiunea PPDA, Potrivit democratului, Ţîcu a dat dovadă de verticalitate „din punct de vedere că s-a ţinut de cuvânt”.

„El a venit de la bun început în această coaliţie situativă pentru anumite lucruri care au fost convenite de la început. Odată cu realizarea acestor lucruri şi odată cu faptul că înclină deja în altă direcţie, el nu a făcut nimic altceva decât s-a ţinut de cuvânt atunci a intrat în această coaliţie”, a declarat Pavel Filip la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Deputatul Octavian Ţîcu a anunţat marţi, 18 septembrie, că părăseşte fracţiunea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi că va rămâne deputat independent. 

De asemenea, Ţîcu a declarat că va candida la funcţia de primar de Chişinău şi l-a îndemnat pe Andrei Năstase să nu se înregistreze pentru scrutinul din 20 octombrie. Reprezentanţii Blocului ACUM au dat de înţeles că Andrei Năstase nu se va retrage din cursă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: