Pavel Filip: Aceste alegeri s-au desfăşurat în condiţii inegale pentru candidaţi

Pavel Filip: Aceste alegeri s-au desfăşurat în condiţii inegale pentru candidaţi

„Scrutinul din 20 octombrie s-a desfăşurat într-un context nefiresc şi ostil pentru ţară, întrucât noua guvernare şi-a instalat o Comisie Electorală Centrală comodă şi politică. Tot ea şi-a subordonat justiţia şi toate instituţiile publice, aşa încât alegerile s-au desfăşurat în condiţii inegale pentru candidaţi”. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, într-o conferinţă de presă, transmite IPN.

Pavel Filip a declarat că sunt peste 190 de primari ai PDM aleşi din primul tur, adică 20% din primările din ţară, rezultat mult mai bun decât acum patru ani. „După numărul de primari PDM se plasează pe locul 1. 75 de candidaţi au trecut în turul doi.

Potrivit lui Pavel Filip, PDM a obţinut majoritatea voturilor în şase raioane importante, iar în 12 raioane e pe locul doi. Liderul democraţilor califică rezultatul fiind  „destul de bun”, având în vedere „criza prin care a trecut partidul şi intrarea în campanie cu resurse minime”.

Pavel Filip l-a felicitat pe democratul Ghenadie Verdeş, ales deputat în circumscripţia nr. 17 Nisporeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: