Partidul Socialiştilor nu va participa la sesiunea de primăvară a Parlamentului

Partidul Socialiştilor nu va participa la sesiunea de primăvară a Parlamentului

Partidul Socialiştilor nu va participa la sesiunea de primăvară a Parlamentului. Într-o declaraţie remisă presei, socialiştii îşi motivează decizia spunând că majoritatea parlamentară, cu două săptămâni înainte de alegeri, încearcă să adopte în grabă o serie de numiri şi decizii populiste.

PSRM califică acest lucru drept „un spectacol politic ordinar al guvernării falimentare”. „Toate legile, inclusiv cele cu caracter social, trebuie să treacă procedura de dezbateri în trei lecturi”, se menţionează în declaraţie.

PSRM consideră că este categoric inacceptabilă numirea lui Marian Lupu în funcţia de preşedinte al Curţii de Conturilor. Potrivit socialiştilor, funcţiile înalte din stat nu trebuie să reprezinte un loc pentru angajarea oamenilor din anturajul lui Vlad Plahotniuc. Socialiştii mai spun că toate legile necesare ţării şi societăţii trebuie adoptate de noul parlament, după alegerile din 24 februarie 2019.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: