Partidul condus de Renato Usatîi cheamă chişinăuienii să voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Partidul Nostru” îndeamnă chişinăuienii să participe la referendumul din 19 noiembrie de demitere a primarului Dorin Chirtoacă, calificând drept „o catastrofă pentru Chişinău aflarea de zece ani a lui Dorin Chirtoacă în funcţia de primar general al Capitalei”.

„Această perioadă a fost una a haosului şi fărădelegii, degradării oraşului şi batjocurii asupra locuitorilor acestuia. Chirtoacă şi complicii săi trebuie nu doar demişi, dar şi atraşi la răspundere penală pentru tot ceea ce au comis”, se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Reprezentanţii PN consideră „că acest referendum trebuie să aibă un caracter apartinic, civic, susţinut de cele mai diverse forţe politice şi sociale, pentru ca acesta să fie încoronat cu victoria convingătoare a tuturor chişinăuienilor asupra clanului care a capturat Primăria municipiului”.

„Din păcate, Partidul Socialiştilor, care a iniţiat acest referendum, l-a transformat într-o acţiune de PR îngustă de partid cu elemente evidente de campanie electorală. O abordare atât de egoistă a îngustat mult spectrul forţelor social-politice care ar fi fost de acord să participe la referendum, ceea ce poate duce la eşecul acestuia. Întreaga responsabilitate pentru un asemenea rezultat al referendumului va fi pe seama Partidului Socialiştilor”, se mai spune în mesajul Partidului Nostru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite