Partidul Comuniştilor invită toate fracţiunile parlamentare la dialog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Partidul Comuniştilor a votat demiterea Guvernului condus de Valeriu Streleţ. FOTO Alexandru Tarlev
Partidul Comuniştilor a votat demiterea Guvernului condus de Valeriu Streleţ. FOTO Alexandru Tarlev

Comuniştii vor ca toate fracţiunile parlamentare şi deputaţii neafiliaţi să se aşeze la masa de dialog pentru a decide împreună ce trebuie de făcut pentru a scoate ţara din criza economică şi politică în care s-a pomenit. PCRM nu se declară partid proeuropean, dar consideră că Republica Moldova trebuie să se dezvolte după modelul european, transmite IPN.

Partidul Comuniştilor îşi doreşte dialog cu toate formaţiunile parlamentare, deoarece fiecare are mandate de la cetăţeni să-i reprezinte în Parlament, a declarat deputatul comunist Artur Reşetnicov în cadrul dezbaterii publice cu tema: „Şansele AIE 4 şi ale Republicii Moldova”, organizată de Agenţia de presă IPN în parteneriat cu Radio Moldova.

Totodată, comuniştii îşi doresc ca societatea să nu mai fie împărţită în „ai noştri şi ai voştri”, în cei care vor cu Rusia şi cei care vor cu UE, dar ca toţi politicienii să muncească în primul rând pentru interesele ţării.

PCRM nu se declară partid pro-european, dar consideră că Republica Moldova trebuie să se dezvolte după modelul european, ca Uniunea Europeană să fie creată aici, acasă. 

Artur Reşetnicov a mai spus că a fost de datoria comuniştilor să demită Guvernul, deoarece ei nu vor accepta niciodată să existe un Guvern care fură şi nu munceşte pentru oameni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite