Partidul ŞOR, reacţie la percheziţiile făcute de procurori la activiştii formaţiunii: PAS a pornit un nou episod de răfuială politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul fugar Ilan Şor.
Deputatul fugar Ilan Şor.

Partidul ŞOR, condus de deputatul fugar Ilan Şor, a reacţionat la percheziţiile făcute de procurori la activiştii formaţiunii, într-un dosar penal deschis pentru finanţarea ilegală a partidului. Partidul ŞOR a calificat acţiunile oamenilor legii ca fiind „un nou episod de răfuială politică cu Partidul ŞOR”.

„După ce, săptămâna trecută, reprezentanţii Partidului „ŞOR” au anunţat că nu se vor supune şantajului venit din partea puterii şi nu vor înceta să apere interesele oamenilor, Preşedinţia a dat indicaţia să fie organizate percheziţii la sediul partidului şi să fie pornite dosare penale pe numele membrilor şi conducerii Partidului „ŞOR”. Este un abuz tot ce se întâmplă astăzi, o încercare de a ne reduce la tăcere, de a renunţa la proteste şi de a ne face să cedăm presiunilor lor. Ei caută să scape de noi, pentru că noi suntem oponenţii lor politici direcţi. Tot ce vedeţi azi este o banală răfuială politică. Nimic nou. Aceleaşi strategii, aceleaşi mârşăvenii”, se spune într-un comunicat emis de Partidul ŞOR.

Partidul ŞOR susţine că PAS „este în agonie, mai ales după ce au văzut rezultatele sondajelor din ultima vreme, care arată că şi-au pierdut jumătate de electorat”.

„Ei văd că PAS scade în sondaje, iar Partidul „ŞOR” creşte. Şi asta îi face să înnebunească. Iată cum arată justiţia independentă din ţara noastră şi vremurile bune promise de PAS. Toate aceste fapte nu vor rămâne nepedepsite, iar istoria recentă a Republicii Moldova arată că toţi cei care au pornit dosare politice la comandă au ajuns la puşcărie”, se mai spune în comunicat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite