Parlamentul şi Guvernul au aprobat o nouă Foaie de parcurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Preşedintele Parlamentului Andrian Candu şi premierul Pavel Filip au semnat miercuri, 5 iulie, o nouă foaie de parcurs cu privire la agenda de reforme prioritare. Documentul conţine 59 de acţiuni care urmează a fi realizate în perioada iulie-decembrie inclusiv, pe şapte domenii prioritare. Despre aceasta a anunţat şeful legislativului după şedinţa Biroului Permanent, transmite IPN

Andrian Candu a menţionat că este vorba despre un plan de acţiuni care are menirea să aducă în primul rând beneficii cetăţenilor, să consolideze instituţiile statului, dar şi să pună legea în capul mesei. Măsurile ţin de activitatea legislativului şi nu numai. Este vorba despre programe sociale: tichetele de masă, programul „Prima Casă”, dezvoltarea infrastructurii energetice, dar şi acţiuni legate de reformele deja lansate.

„Deci, începând de astăzi avem Foia de parcurs numărul 2, care este reper pentru noi şi este un instrument de mobilizare multiinstituţională. Vorbim despre Parlament, Guvern şi alte instituţii pentru a desfăşura cu succes reformele întreprinse”, a notat şeful legislativului.

Prima Foaie de parcurs privind agenda de reforme prioritare a fost aprobată în luna martie a anului trecut.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite