Consilierii municipali participanţi la vânătoarea din Pădurea Domnească sunt chemaţi să-şi depună mandatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Oleg Cernei, Iurie Năstase şi Vasile Petre trebuie să-şi depună mandatul de consilier“, susţine consilierul comunist Victor Gurău FOTO Adevărul
„Oleg Cernei, Iurie Năstase şi Vasile Petre trebuie să-şi depună mandatul de consilier“, susţine consilierul comunist Victor Gurău FOTO Adevărul

Consilierii municipali care au participat în decembrie anul trecut la vânătoarea din Pădurea Domnească trebuie să-şi depună mandatul de consilier. Propunerea a fost făcută repetat astăzi de către fracţiunea PCRM în cadrul Consiliului municipal Chişinău.

„Cerem consilierilor Năstase, Cernei şi Petre să-şi dea demisia de onoare. Mai ales domnul Petre, care a promis în faţa consilierilor că îşi va da demisia în cazul în care Parlamentul va constata că această acţiune este ilegală. Nu înţeleg de ce procuratura nu intentează dosare penale pentru toţi participanţii. Dacă va fi necesar, ne vom adresa la Procuratură“, a precizat consilierul comunist Victor Gurău.

Vasile Petre, consilier PL, a comunicat că nu-şi va da demisia odată ce nu este implicat în anumite cercetări penale. „Am participat la vânătoare în bază de licenţă. Nu consider ilegal un act normativ şi nu văd de ce mi-aş da demisia“, a specificat Vasile Petre, pentru noi.md. Ceilalţi doi consilieri municipali Oleg Cernei şi Iurie Năstase au refuzat să comenteze.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite