OPINIE: Maia Sandu, pe urmele lui Plahotniuc. În locul lui Năstase acum e Tauber?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Preşedintele ţării, Maia Sandu, ar fi dat undă verde pentru scoaterea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălţi. Ce puţin asta susţine bloggerul Eugen Luchianiuc, care citează mai multe surse din anturajul preşedintelui.

Potrivit lui, în acest fel Maia Sandu a ales să meargă pe urmele fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc, care, prin aceleaşi metode pe care vrea să le folosească astăzi actuala putere, l-a scos pe Andrei Năstase din funcţia de primar al Chişinăului. 

„Ap ce acolo, pe Tauber o scot din alegerile de la Bălţi? Cel puţin asta sugerează câteva canale de Telegram care publică diferite scurgeri de pe coridoarele puterii actuale. Ce înseamnă asta în fond? Nimic altceva decât urmarea exactă a postulatelor lui Vlad Plahotniuc, care, anume prin astfel de metode a ajuns să îl scoată din Primărie pe Andrei Năstase”, a scris Luchianiuc. 

El a mai adăugat că aceleaşi surse susţin că planul Maiei Sandu nu este împărtăşit de actuala Comisiei Electorale Centrale.  

„Există o rezistenţă din partea membrilor Comisiei Electorale Centrale, care nu sunt la fel de entuziasmaţi ca şi activiştii partidului de guvernare. Ei cer probe irefutabile şi nu au de gând să meargă „po bezpredelu” aşa cum îşi doresc cei din partidul condus de Comandanta Supremă a Ţării”, a adăugat Luchianiuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite