Octavian Ţîcu: Am votat pentru un viitor alături de România şi NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Partidului Unităţii Naţionale la funcţia de preşedinte, Octavian Ţîcu, şi-a exprimat dreptul la vot, în jurul orei 9.20. El a venit la secţia de votare alături de soţie şi fiul Andrei.

Octavian Ţîcu a afirmat că este nevoie de o mobilizare la vot. El a votat pentru un viitor alături de România şi NATO. Ţîcu a îndemnat cetăţenii care votează la secţiile de votare deschise pentru alegătorii din Transnstria să nu să se lase provocaţi. Ţîcu a menţionat că aceste alegeri sunt o luptă între Est şi Vest.

Amintim că în cursa electorală pentru prezidenţiale au fost înscrişi opt canidaţi: Renato Usatîi - Partidul Nostru, actual primar de Bălţi; Andrei Năstase - Platforma DA, fost ministru de Interne; Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, ex-premier; Igor Dodon - candidat independent, sprijinit de Partidul Socialiştilor; Octavian Ţîcu - PUN, deputat în Parlament; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea, ex-primar de Chişinău; Violeta Ivanov - Partidul Şor, deputată în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite