Octavian Ţîcu le răspunde celor din ACUM care l-au acuzat de trădare: Să fii într-o alianţă cu Dodon e normal, să pleci e trădare?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Octavian Ţîcu le-a răspuns reprezentanţilor Blocului ACUM, care l-au criticat pentru decizia sa de a părăsi fracţiunea PPDA şi de a candida în alegerile locale din Chişinău. Parlamentarul a dat de înţeles că acuzaţiile de trădare nu au nicio logică, sugerând că trădare ar fi anume aflarea într-o alianţă cu Igor Dodon.

„(A)logica unor isterii Acumiste: Să fii într-o alianţă cu Dodon e „normal”. Să pleci cu demnitate - e trădare. Aţi înţeles ceva?”, a scris Octavian Ţîcu pe pagina sa de Facebook.

Vicepreşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate Mihai Popşoi i-a sugerat lui Octavian Ţîcu să-şi depună mandatul de parlamentar, după ce acesta a anunţat că părăseşte fracţiunea PPDA şi va candida pentru funcţia de primar de Chişinău.

Vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari a declarat că anunţul lui Octavian Ţîcu despre faptul că vrea să candideze la alegerile locale în municipiul Chişinău este o trădare faţă de liderul partidului, Andrei Năstase.

Deputatul Octavian Ţîcu a anunţat marţi, 18 septembrie, că părăseşte fracţiunea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr şi că va rămâne deputat independent. 

De asemenea, Ţîcu a declarat că va candida la funcţia de primar de Chişinău şi l-a îndemnat pe Andrei Năstase să nu se înregistreze pentru scrutinul din 20 octombrie. Reprezentanţii Blocului ACUM au dat de înţeles că Andrei Năstase nu se va retrage din cursă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite