Octavian Ţîcu, despre Renato Usatîi: „Este un individ pe care serviciile secrete ruse l-au proiectat şi pe care îl controlează foarte bine” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ticu si Renato Usatii

Liderul PUN, Octavian Ţîcu, îl acuză pe primarul de Bălţi, Renato Usatîi, cel care a obţinut 17% în alegerile prezidenţiale, că ar fi omul Moscovei. Mai mult, Ţîcu susţine că în Usatîi va face alianţă cu Dodon, dacă va ajunge în Parlament.

„Este un individ pe care serviciile secrete ruse l-au proiectat, pe care îl controlează foarte bine şi care este aliatul firesc al lui Dodon în următorul Parlament. Asta e miza Moscovei - următorul Parlament pe care să-l poată controla”, a declarat Octavian Ţîcu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4. 

În opinia lui Ţîcu, dacă forţele proruse vor prelua puterea la Chişinău, acest fapt va duce la ceea că limba rusă va deveni a doua limbă de stat, iar Republica Moldova va fi federalizată. 

Ţîcu e de părare că Usatîi „este mai periculos decât Dodon”, deoarce Dodon nu are şanse să „pescuiască niciun vot de pe dreapta, iar Usatîi poate lua voturi de pe dreapta (de la partidele proeuropene) prin populismul lui”.

Liderul PUN a mai spus că strategia lui Renato Usatîi este să se poziţioneze ca rival al lui Igor Dodon „ca el să poată amăgi oamenii de pe dreapta şi să-i aducă în partidul lui”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite