Octavian Ţîcu desfiinţează societatea civilă moldovenească: Toţi servesc acum actuala guvernare VIDEO

Octavian Ţîcu desfiinţează societatea civilă moldovenească: Toţi servesc acum actuala guvernare VIDEO

Octavian Ţîcu

Preşedintele PUN, Octavian Ţîcu, consideră că în Republica Moldova nu există societate civilă, deoarece aceasta deja ar servi interesele Partidului Acţiune şi Solidaritate, dar nu are un rol de opoziţie în raport cu guvernarea.

„Problema societăţii civile este aceea că occidentalii au construit în R. Moldova o reţea de ONG-uri şi societate civilă, care chipurile s-ar numi societate civilă, care acum în totalitate este absorbită de PAS. Deci, noi nu avem societate civilă. Uitaţi-vă la ONG-urile cele mai importante: Institutul de Politici Publice - Barbăroşie şi Nantoi sunt în PAS, WatchDog-ul lui Paşa (n.r. - Valeriu Paşa) sunt în PAS, ADEPT-ul lui Boţan sunt în PAS, Institutul European de Studii Politice al lui Cibotaru (n.r. - Viorel Cibotaru, ex-lider PLDM), este în PAS. Toţi aceşti oameni, care au primit bani occidentali în dorinţa de proiecta o societate civilă, servesc actuala guvernare, ca şi majoritatea posturilor de televiziune care au fost plătite din bani europeni, care la ora actuala sunt loiali Preşedinţiei”, a spus Octavian Ţîcu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările