Octavian Ţîcu: Blocul ACUM nu va mai înainta o invitaţie Socialiştilor privind o eventuală colaborare în noul Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
negocieri PSRM-ACUM

Deputatul Octavian Ţîcu spune că Blocul ACUM nu intenţionează să mai înainteze vreo invitaţie Partidului Socialiştilor privind o eventuală colaborare în noul Parlament, dar că aşteaptă încă un răspuns de la formaţiunea condusă de Zinaida Greceanîi, transmite IPN.

„Noi am decis că lucrurile au mers până la un anumit moment în care aşteptăm o reacţie de răspuns. Sigur, noi am mai spus că suntem gata să renunţăm la funcţia de preşedinte al Parlamentului în condiţiile în care pachetul de deoligarhizare este implementat şi eu cred că este corect faţă de cetăţenii Republicii Moldova ca după scoaterea statului din captivitate şi după aprobarea tuturor chestiunilor care vor fi eventual negociate cu socialiştii să avem alegeri libere şi corecte pentru că blocul ACUM nu consideră alegerile din 24 februarie drept libere şi corecte”, a declarat Octavian Ţîcu la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

El a mai spus că: „Ne oprim aici, aşteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile. Ofertele au fost făcute. Grupul de lucru propus de blocul ACUM aşteaptă această acceptare. Să vedem ce urmează”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite