Octavian Ţîcu, arogant după ce a luat 2% la prezidenţiale. El cere ca liderii Mişcării Unirea să se retragă din politică: PUN s-a impus ca cel mai important partid unionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ticu

Deşi a luat doar 2% în alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, liderul PUN, deputatul Octavian Ţîcu, le cere liderilor partidelor din componenţa Mişcării Politice Unirea să se lase de politică, după ce Dorin Chirtoacă a luat 1,2% în alegeri.

Octavian Ţîcu susţine că „PUN a câştigat bătălia unioniştilor şi s-a impus ca cel mai important partid unionist din R. Moldova”. 

Ţîcu a menţionat că PUN „a luat în aceste alegeri un număr dublu faţă de Blocul Electoral Unirea, alcătuit din patru partide politice, care nici măcar nu au putat aduna voturile celor care au semnat pentru Dorin Chirtoacă”. 

El consideră că „orice încercare de a contesta această supremaţie” a PUN „va fi înţeleasă ca făcătură împotriva unionismului şi continuarea unor tentative instrumentalizate de a scinda forţele româneşti de la Chişinău”. 

„Prin urmare, adresez un apel colegial partidelor Blocului Electoral Unirea să renunţe la atacurile împotriva PUN. Să se retragă din politică şi să ne susţină de pe alte platforme în consolidarea poluluin unionist din R. Moldova. Nu mai scindaţi unioniştii, altfel nu veţi fi înţeleşi”, a spus Ţîcu într-un briefing de presă joi, 19 noiembrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite