Oazu Nantoi a decis să redevină politician. Va face parte din viitoarea echipă a lui Iurie Leancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oazu Nantoi (centru) a anunţat că va face parte din partidul condus de Iurie Leancă FOTO Alexandru Tarlev
Oazu Nantoi (centru) a anunţat că va face parte din partidul condus de Iurie Leancă FOTO Alexandru Tarlev

Fost politician şi actual analist politic, Oazu Nantoi a anunţat că revine în activitatea politică. De data aceasta, el a ales să facă parte din viitorul proiect al fostului premier, Iurie Leancă.

Oazu Nantoi, director de programe la Institutul de Politici Publice, a anunţat în platoul emisiunii „În Profunzime”, la postul de televiziune PRO TV, că se alătură echipei ex-premierului Iurie Leancă, transmite IPN.

Până în prezent, mai multe persoane publice au anunţat că se alătură echipei lui Leancă. Printre aceştia se numără fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov, fostul şef al Biroului pentru relaţii cu diaspora, Victor Lutenco, foştii viceminişti de externe Iulian Groza şi Valeriu Chiveri, şeful Direcţiei politici, planificare strategic şi asistenţă externă a Cancelariei de Stat, Ruslan Codreanu, şi fostul secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, Mihai Căpăţână.

Iurie Leancă a anunţat presa că partidul pe care urmează să-l lanseze la începutul săptămânii viitoare se va numi Partidul Popular European. În acelaşi timp, Ministerul Justiţiei a confirmat faptul că PLDM a depus cerere la AGEPI privind înregistrarea mărcii "Partidul Popular European". Totodată, despre această denumire s-a interesat Leonid Cotruţă. Tot săptămâna viitoare, va începe colectarea semnăturilor pentru a fi înregistrată formaţiunea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite