„Nu va mai fi la fel”. Ion Ceban avertizează firmele de construcţii să înceteze ilegalităţile

„Nu va mai fi la fel”. Ion Ceban avertizează firmele de construcţii să înceteze ilegalităţile

Primarul de Chişinău, Ion Ceban, susţine că o companie de construcţii (Vasigur grup) „a furat” un teren public de pe strada Nicolae Dimo 7/3, care era spaţiu verde, şi a încearcat să construiască ilegal un bloc locativ. Edilul a avertizat firma respectivă, dar şi restul companiilor care intenţionează să construiască blocuri locative în mod ilegal să înceteze pentru că „nu va mai fi la fel.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atenţionez acest constructor şi alţi constructori: noi vom urmări toate aceste lucruri şi pe fiecare mai devreme sau mai târziu vom interveni. Nu ne încercaţi răbdarea. Atenţionez public această companie care se numeşte „Vasigur grup”, unde sunt doi fraţi care au încercat să corupă instanţele de judecată, au încercat şi probabil au corupt funcţionari din Primărie, încearcă în continuare să facă ilegalităţi (...) noi vă spunem că nu va mai merge aşa şi regulile vor fi pentru toţi legale”, a spus Ion Ceban într-o conferinţă de presă.

Primarul a îndemnat secretariatul Primăriei şi organele de drept să verifice activitatea companiei „Vasigur grup”. Ion Ceban a precizat că gardul de protecţie de pe strada Dimo 7/3 a fost scos, iar peste 130 de autospeciale au intervenit pentru a acoperi groapa lăsată de „Vasigur grup” în intenţia de a construi un bloc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: