Preşedintele Nicolae Timofti l-a felicitat pe Trăian Băsescu cu ocazia zilei de naştere. „Să Vă trăiască nepoţica!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi un mesaj de felicitare omologului său român, Traian Băsescu, cu ocazia împlinirii a 62 de ani.

În mesajul său, Nicolae Timofti îi mulţumeşte preşedintelui României pentru spijinul acordat ţării noastre în ultimii ani.

„Doresc să-mi exprim profunda gratitudine pentru implicarea Dumneavoastră activă în realizarea obiectivelor strategice de pe agenda Republicii Moldova. Am convingerea că şi pe viitor vom putea miza pe susţinerea personală a Excelenţei Voastre şi a României şi reconfirm întreaga noastră disponibilitate de a dezvolta cu aceeaşi intensitate relaţiile de prietenie dintre ţările noastre“, se menţionează în adresare.

De asemenea, Timofti i-a dorit preşedintelui României „viaţă lungă, sănătate şi realizarea cu succes a tuturor proiectelor pe care le-aţi iniţiat în exercitarea funcţiei de mare răspundere pe care o deţineţi, precum şi fericire şi prosperare întregii Dumneavoastră familii“.

„Să Vă trăiască nepoţica, Domnule Preşedinte. Să fie sănătoasă, norocoasă şi binecuvântată de Dumnezeu”, încheie mesajul Nicolae Timofti.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite