Nicolae Timofti caută soluţii la problemele din ţară. Ce a discutat cu Filip şi Candu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Republicii Moldova, spicherul şi premierul au convenit ca în sesiunea parlamentară deputaţii să pună accent pe adoptarea proiectelor de legi privind implementarea Acordului de Asociere.

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi, 2 februarie, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi primul ministru, Pavel Filip.

Potrivit unui comunicat de presă al Preşedinţiei, cei trei oficiali au făcut un schimb de păreri asupra situaţiei social-politice din ţară şi au discutat modalităţile de remediere a problemelor existente.

În cadrul întrevederii a fost abordată agenda Parlamentului în sesiunea de primăvară-vară şi trecute în revistă sarcinile care stau în faţa deputaţilor pentru această perioadă. A fost subliniată importanţa adoptării de către Parlament a proiectelor de lege necesare impulsionării proceselor de reformă şi implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Preşedintele Timofti, spicherul Candu şi premierul Filip au convenit să se întâlnească periodic pentru a dezbate problemele de pe agenda politică şi economică a Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite