Natalia Gavriliţa efectuează o vizită oficială la Bruxelles

Natalia Gavriliţa efectuează o vizită oficială la Bruxelles

Natalia Gavriliţa

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, premierul Natalia Gavriliţa se află într-o vizită oficială la Bruxelles. Pe 30 noiembrie, prim-ministrul Republicii Moldova se va întâlni cu premierii Ucrainei şi Georgiei, Denis Şmihal şi, respectiv, Irakli Garibaşvili, în aşa-numitul format „Trio asociat al prim-miniştrilor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul evenimentului vor fi discutate oportunităţile de dezvoltare a relaţiilor de parteneriat între state, promovarea dialogului cu UE şi realizarea unor noi obiective pe parcursul european al ţărilor.

Cei trei premieri se vor întâlni cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, ulterior vor avea o întrevedere comună cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, dar şi o discuţie cu preşedintele Parlamentului European, David M. Sassoli.

În urma întrevederilor Trio-ului asociat al prim-miniştrilor cu conducerea de vârf a Uniunii Europene, va fi organizată o conferinţă de presă, planificată pentru ora 16:40 (ora Bruxelles-ului).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările