Natalia Gavriliţa: Careurile şcolare au fost amânate pentru a nu crea ambuteiaje

Natalia Gavriliţa: Careurile şcolare au fost amânate pentru a nu crea ambuteiaje

Natalia Gavriliţa, premier

Prim-ministrul Natalia Gavriliţa a făcut o declaraţie controversată, marţi seara, în încercarea de a explica de ce autorităţile centrale au interzis desfăşurarea careurilor şcolare în prima de zi de şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit premierului, careurile de 1 septembrie au fost amânate pentru a nu crea ambuteaje şi aglomeraţie în transportul public, scrie Ştiri.md, cu referire la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Problema nu este atât careurile în sine. O să vedem că de la 1 septembrie va fi mai mult trafic în transportul public, o să vedem ambuteiaje. Valoarea pentru copii a acestor careuri nu a fost atât de mare încât să riscăm cu acest trafic mai mare în transport public pentru a organiza evenimente. Sunt sigură că putem face astfel de evenimente în alte condiţii, putem face celebrări cu copiii în şcoală, după ce trecem de acest val”, a declarat Natalia Gavriliţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările