Năstase, despre mesajul lui Plahotniuc pentru Trump: Criminalul de talie regională prosteşte lumea întreagă că ar fi un reformator de esenţă europeană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a criticat duminică, 8 ianuarie, articolul de opinie semnat de preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, în publicaţia Fox News şi adresat lui Donald Trump. În opinia lui Năstase, Plahotniuc prosteşte cetăţenii atunci când încearcă să se prezinte ca un reformator european, după ce ar fi instituit un regim antipopular în Moldova.

„Iată cum pe banii moldovenilor criminalul de talie regională încearcă să prostească o lume întreagă că ar fi un reformator de esenţă europeană, iar în paralel, pe căi tenebre, caută tot mai insistent intrări la factori decizionali de la Moscova. Unul dintre solii săi fiind făcut de curând prezident. De mucava, bineînţeles.                                                                             Proxenetul politic şi penal, de sorginte sovietică şi neo-comunistă, care în ultimii 6 ani a reuşit să-şi supună prin corupere şi şantaj toate instituţiile statului, politice, de drept, executive sau de reglementare, să-şi croiască prin corupere o majoritate parlamentară antipopulară, să delapideze mai bine de o treime din rezervele valutare ale statului şi să spele peste 30 de miliarde de dolari ai mafiei ruseşti, se arată convins că: „In urma semnării Acordului de asociere cu UE şi a acţiunilor de reformă întreprinse de guvern în conformitate cu foaia de parcurs, în Republica Moldova este eradicată corupţia politică, fapt ce face sistemul economic al ţării mai liber şi consolidează statul de drept”, menţionează Năstase pe pagina sa de Facebook.

Articolul semnat de Vlad Plahotniuc în publicaţia Fox News îl puteţi vedea aici.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite