Munteanu afirmă că „Dodon a comis o gravă crimă împotriva poporului” atunci când R. Moldova a obţinut statut de observator la Uniunea Euroasiatică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PL Valeriu Munteanu afirmă că „Dodon a comis o gravă crimă împotriva poporului” atunci când luni, 14 mai, Republica Moldova a obţinut statut de observator la Uniunea Euroasiatică. Mai mult, acesta susţine că preşedintele ţării „şi Vladimir Plahotniuc au băgat în mod samavolnic Republica Moldova în Uniunea Eurasiatică la ordinul stăpânului lor, Vladimir Putin”.

Acesta este doar un pas spre aderarea deplină a Republicii Moldova la Imperiul lui Putin. Republica Moldova renunţă astfel la integrarea europeană, dar şi la independentă şi suveranitate, pe care le cedează Moscovei prin aderarea la Uniunea Eurasiatică”, a declarat Valeriu munteanu într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui, „cetăţenii nu au ştiut nimic”, iar „Dodon nu are aprobarea Parlamentului. Pentru aceasta, Igor Dodon devine criminal de stat şi uzurpator al puterii”.

„Dodon a comis o gravă crimă împotriva poporului. El a exercitat puterea în nume propriu când a comis actul de trădare. Conform articolului 2 din Constituţia Republicii Moldova, „Nicio persoană particulară, nicio parte din popor, nici un grup social, niciun partid politic sau o altă formaţiune obştească nu poate exercita puterea de stat în nume propriu. Uzurparea puterii de stat constituie cea mai gravă crimă împotriva poporului”, a subliniat liberalul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite