Moţiune simplă pe numele Corinei Fusu

Moţiune simplă pe numele Corinei Fusu

FOTO azi.md

Deputaţii Partidului Socialiştilor au înaintat joi, 6 aprilie, o moţiune simplă cu privire la politicile în domeniul educaţiei realizate de ministerul de ramură, în frunte cu ministrul Corina Fusu, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Socialistul Adrian Lebedinschi a declarat în plenul Parlamentului că protestele profesorilor denotă o situaţie dezastruoasă în domeniul educaţiei. PSRM solicită majorarea salariilor pentru pedagogi şi pentru personalul auxiliar din instituţiile de învăţământ. De asemenea, solicită revizuirea curriculumului şcolar, inclusiv prin introducerea Istoriei Moldovei, dar şi stoparea politicilor de lichidare a instituţiilor de învăţământ.

Deputaţii socialişti şi-au exprimat şi dezacordul vizavi de propunerea Ministerului Educaţiei de a introduce vacanţă de vară obligatorie pentru grădiniţe, cu durata de 40 de zile.

Data la care moţiunea va fi examinată în plen va fi decisă de către Biroul Permanent, lucru care urmează să se întâmple în termen de 14 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările