Moscova, a doua casă? Dodon a acceptat invitaţia lui Putin şi pleacă într-o nouă vizită în capitala Rusiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a avut o nouă întrevedere miercuri, 13 decembrie, cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Diplomatul rus i-a oferit preşedintelui moldovean o invitaţie din partea lui Vladimir Putin de a participa la summit-ul informal al şefilor statelor membre ale CSI, eveniment ce va avea loc la Moscova, pe 26 decembrie curent.

Igor Dodon a declarat că a discutat cu Farit Muhametşin şi chestiuni legate de dezvoltarea relaţiilor bilaterale, făcând un schimb de opinii despre situaţia din regiune.

„Am remarcat importanţa reuniunii grupului interparlamentar de prietenie „Moldova-Rusia“, care a avut loc la Moscova, ieri, şi la care au participat din partea moldovenească - membrii Parlamentului Republicii Moldova şi ai Adunării Populare a Găgăuziei, iar din partea Dumei de Stat a Federaţiei Ruse - deputaţi din fracţiunea partidului „Edinaia Rossia” şi „Spravedlivaia Rossia”. Astfel de întâlniri contribuie, cu certitudine, la consolidarea şi extinderea dialogului şi a relaţiilor moldo-ruse”, a subliniat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Aceasta ar urma să fie a 7-a întâlnire pe care o va avea Igor Dodon cu Vladimir Putin de la începutul mandatului său de preşedinte.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite