Moldoveni, ieşiţi la vot şi luaţi-vă ţara înapoi! Cheia alegerilor: prezenţa la vot

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragi moldoveni, pe 24 februarie au loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. Aveţi şansa acum de a schimba cursul istoriei printr-o mobilizare exemplară la vot. Puteţi răsturna acest regim criminal care a capturat ţara şi a sărăcit oamenii!

Ştim că sunteţi, ca şi noi, dezamăgiţi de actuala clasă politică, că v-aţi săturat să alegeţi răul mai mic, să aveţi speranţe care să se transforme în deziluzii, să deveniţi din ce în ce mai săraci în timp ce guvernanţii se îmbogăţesc. Republica Moldova este în acest moment un stat capturat de o gaşcă de mafioţi care au distrus economia, au furat banii cetăţenilor şi au transformat Justiţia într-un instrument de opresiune. Moldova se îndepărtează pe zi ce trece de Europa şi este clar că actualul regim doreşte să transforme ţara într-un loc al nimănui, să genereze haos pentru a se menţine la putere şi a se îmbogăţi.

Totuşi, ceea ce nu trebuie să faceţi este să vă pierdeţi SPERANŢA! Este ceea ce doresc actualii guvernanţi şi mafioţi de la conducerea ţării! Dacă vă pierdeţi speranţa, atunci Moldova va dispărea ca stat: vor domni minciuna şi sărăcia şi veţi rămâne definitiv în afara Europei.

Aveţi oameni care se luptă cu aceşti guvern corupt şi mincinos care au distrus ţara. Eu sunt optimist în privinţa rezultatului alegerilor din Republica Moldova, în ciuda manipulărilor, minciunilor, fake-news-urilor cu care v-au bombardat canalele media ale guvernanţilor, a sistemului electoral făcut special pentru a vă fura votul. Sunt sigur că blocul ACUM va obţine un rezultat neaşteptat de bun. Aveţi speranţă şi luptaţi în continuare!

Mergeţi cât mai mulţi la vot, aici în România, în Diaspora sau în Republica Moldova. Şi mai faceţi ceva foarte important – indiferent unde vă aflaţi, mobilizaţi-vă dumneavoastră şi prietenii dumneavoastră şi sunaţi-vă cel puţin 10 prieteni sau rude de acasă şi îndemnaţi-i să meargă la vot. Gândiţi-vă că sunteţi sute de mii de oamenii plecaţi în afara graniţelor ţării; dacă fiecare sună câţiva prieteni sau rude şi îi convinge să voteze, atunci chiar puteţi elibera Moldova. Nu pot ei fura cât puteţi voi vota!

Fraţi moldoveni, mergeţi la vot! Sunaţi-vă părinţii, bunicii, rudele, prietenii rămaşi acasă şi convingeţi-i să meargă la vot!

Împreună veţi reuşi!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite