Mocanu: Alegerile prezidenţiale nu pot aduce nimic în afară de consolidarea puterii lui Plahotniuc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat miercuri, 19 octombrie, că alegerile prezidenţiale au fost compromise încă de la decizia Curţii Constituţionale din martie 2016, iar rezultatul lor nu va face altceva decât să consolideze puterea lui Vlad Plahotniuc.

El afirmă că Plahotniuc nu are de gând să-i permită Maiei Sandu să ajungă în turul doi, iar faptul că democratul a subliniat într-un interviu recent, că ar vota-o pe Sandu în turul doi dacă ajunge cu Igor Dodon, ar fi doar un joc.

„Dodon este deja preşedinte al Republicii Moldova, dacă nu-i Dodon, Doamne fereşte, poate să ajungă încă Lupu preşedinte”, e de părere politicianul, menţionând de asemenea că Plahotniuc are toate instrumentele necesare ca să decidă cine ajunge preşedinte şi dacă mai e nevoie de turul doi sau nu.

În alt context, Mocanu susţine că Andrei Năstase nu s-a retras din campania electorală şi nu a avut de gând să o facă, el de fapt fiind scos din campania electorală „printr-o decizie luată peste noapte de clanurile mafiote”.

„Candidatul comun Maia Sandu nu există. Andrei Năstase aleargă de mânuţă cu Maia Sandu pe la Piaţa Centrală. Se fotografiază peste tot, cam aşa cum făcea şi Filat, doar că el e un Filat mai degradat, dar amintiţi-vă cum umbla de mânuţă Filat cu Leancă, când l-a făcut prim-ministru.

Preşedintele MPA a făcut aceste afirmaţii în cadrul emisiunii sale „În direct cu Sergiu Mocanu”, de pe Youtube.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite