Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, va candida în circumscripţia din Anenii Noi în alegerile din 24 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, va candida din partea PDM în circumscripţia nr.34, Anenii Noi, în alegerile parlamentare din 24 februarie. Anunţul a fost făcut de către Alexandru Jizdan sâmbătă, 5 ianuarie, într-o postare de Facebook.

Potrivit lui, începând cu ziua de astăzi este activă degrevarea sa de la atribuţiile de serviciu şi suspendarea din funcţia de ministru, pe durata campaniei electorale.

Alexandru Jizdan a declarat că decizia de a candida la parlamentare a fost motivată în primul rând de oamenii raionului Anenii Noi, de baştina sa Geamăna, acolo unde s-a născut şi a copilărit.

„Timp de aproape 3 ani am reuşit împreună cu echipa MAI să realizăm obiective importante, iar în toată această perioadă am spus colegilor să-şi concentreze eforturile pentru a ajuta oamenii, pentru a le oferi siguranţă, indiferent de culorile politice. Rămâne valabilă şi astăzi această formulă, mai ales pentru colegii care poartă epoleţi. Eu însă, ocupând o funcţia de ministru, nu pot să nu mă implic alături de colegii din Guvern pentru că-mi pasă de Republica Moldova şi pentru că ştiu cât au luptat conaţionalii noştri pentru pacea şi independenţa pe care ne-o dorim toţi”, a mai spus Jizdan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite